Klacht: PayPal blokkeert account en koppelt andere hieraan

op 19 oktober 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

PayPal heeft mijn account geblokkeerd, ik heb alle informatie die zei nodig hadden aangeleverd en binnen 5 minuten een totale blokkade ontvangen. elke keer als ik mail krijg ik geen antwoord en of verbreken zei de communicatie door te zeggen dat ze geen uitleg hoeven te geven.

Als je belt snappen ze niet waarom je geblokkeerd bent en daarna wordt er weer gemaild dat ze niet inhoudelijk hier op in gaan!!

Probleem is nu nog ook eens dat zei het account van mijn vriendin aan mijn account gekoppeld hebben en deze ook geblokkeerd hebben en letterlijk aangeven dat zei er niks aan kan doen maar dat de problemen met mijn account opgelost dienen te worden.

HOE DAN?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Gewenste Oplossing:

Door allebei de accounts weer normaal te kunnen gebruiken in plaats van elke keer van het kastje naar de muur!! en weer terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BrankoKoster