Klacht: Pathe brengt incassokosten in rekening bij herinnering

op 18 mei 2016 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een abonnement bij Pathe sinds 2012, afgelopen maart heeft men deze niet kunnen afschrijven en zijn de herinneringen hiervan in het spamfilter gekomen. Ik heb op een gegeven moment een brief gehad van een incassobureau en ben hierbij ook verplicht om 40 euro ‘incassokosten’ te betalen. Ik zie deze brief als herinnering en ben niet van mening dat hiervoor de incassokosten hoeven te worden betaald. Pathe stelt mij niet in staat om de maand maart nog te betalen omdat de betalingen via een betalingsprovider verlopen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik de maand maart kan betalen zonder incassokosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PATHE

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PATHE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Broekmans