Klacht: Passen van lingerie

op 15 september 2018 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zag een leuk setje onderbroekbh, die ik graag wilde passen. Aangekomen bij de paskamers werd mij meegedeeld dat het niet is toegestaan om onderbroeken te passen. En dat ik het mocht de maat niet goed zijn dus ook niet terug kan brengen. Nu zit ik dus met 2 onderbroeken, die ik heel leuk vind, maar waarvan de maat dus niet goed is (te groot) zou het graag willen ruilen, maar ja dat kan dus niet. Nu heb ik dus ten waarde van € 10.00 onderbroeken die ik dus niet kan dragen, en terug kan brengen…. Beetje zonde van m’n geld!!!!!

Gewenste Oplossing:

- Als ik het gekochte artikel kan ruilen
- Als ondergoed gewoon gepast kan worden in de winkel (dmv plakstrip, zoals in andere winkelketens wel gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door imctourne