Klacht: passegiers stonden bij de haltetr maar de tram en bus reed door

op 05 augustus 2017 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

20 Juli Ik stond ongeveer 23.35 bij halter soembawastraat met pas in mijn hand,maar tram 14 reed gewoon door,en 1 Augustus dat gebeurt weer,ik stond bij halter florijn,bus 66 reed door terwijl ik met mijn pas in mijn hand bij de halter stond.Dat vind ik heel erg irritant,ik betaal bijna een duisend per jaar voor de abonnement,en krijg ik zo slechte service,GVB tram bus metro zijn heel vaak vertragd en uitgevallen.Enorm vervelend.

Gewenste Oplossing:

de chaffeurs moeten altijd de klanten respecteren en geen vertraging en uitval meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AlexL