Klacht: Partytent malaga

op 22 mei 2016 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een jaar of 2 geleden een partytent malaga bij blokker gekocht. Nu helaas toe aan een andere partytentdoek. Niet meer te verkrijgen. En geen geld om een nieuwe partytent te kopen. Jammer dat Blokker ons en vele andere niet willen helpen met een nieuwe doek.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe partytentdoek kan kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Blokker een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Blokker

Heeft op 07 juni 2016 om 10:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Leenheer,

Ik vind het zeer spijtig om te vernemen dat uw Malaga partytentdoek kapot is. Helaas is er enige vertraging opgelopen met het uitleveren van de doek, wij weten ook niet of wij zij nog wel binnen krijgen. Ik heb uw mail adres in iedergeval op de lijst gezet. Ik zou u wel graag een andere partytent willen aanbieden voor de helft van de prijs. Ter compensatie wil ik u ook graag een cadeaukaart aanbieden t.w.v. €25. Ik hoor graag of u hiermee akkoord gaat.

Met vriendelijke groet,

Romy
Blokker webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Vera leenheer