Klacht: parkeren yellow brick bellen.

op 24 augustus 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 1 keer met Tele2 gebeld over vanmorgen opgeladen bel tegoed 10,00 euro daarna met yellow brick die zeiden dat hun verbinding goed was en dat het bandje gewoon aanstond daarna weer Tele2 gebeld die meneer kon verder niks terug vinden moest maar een vergoeding aanvragen bij www.Tele2/vergoeding maar kan dit nergens vinden nou heerlijk even winkelen en gewoon al mijn beltegoed weg en niemand weet iets!
Was vanmorgen op Buikslotermeerplein in Amsterdam noord. heb me daar aangemeld bij Yellow Brick toen ik terug kwam na 30 minuten wou ik me afmelden maar toen werd de verbinding steeds verbroken waardoor mijn beltegoed van 10,00 meteen weg was.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet wie de schuldige is en mijn bel tegoed weer op mijn mobiel word bijgeschreven word want ik kan hier niks aan doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacqueline124