Klacht: Parfum al bijna op

op 12 juli 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb een aantal uur geleden bij jullie in venlo gekocht. Ik haal hem bij thuiskomst uit het doosje en hij is op 2 cm na al helemaal op. Zo te zien aan het flesje heeft hij gelekt. Helaas woon ik niet in de buurt van de primark dus kan hem niet snel even omruilen. En daarbij wilde ik het graag meteen melden omdat ik geen misverstand wil vormen over dat ik hem misschien al gebruikt heb. Ik heb hem werkelijk een aantal uur geleden gekocht en bij het uit de verpakking halen was hij al zo goed als leeg.

Hieronder heb ik een foto geprobeerd toe te voegen waarop de bon staat met datum en tijdstip en de hoeveelheid van het flesje zelf. Helaas is dit een te groot bestand om deze mee te sturen

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuw/ ander flesje opgestuurd willen of een tegemoetkoming hierin.

Graag hoor ik van u!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shanon Hendriks