Klacht: Papier inplaats van een sigaret

Unity123 op 01 april 2018 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik deed mijn pakje open van malboro gold. En had het eerst nog niet door. Ik haalde er toen een sigarret uit en inplaats van 28 sigarreten zitten er 27 en een opgerold papiertje in… daat betaal ik dis niet voor! Het was een pakje van 9 euro. Het was een opgerold papiertje geen sigarret

Gewenste Oplossing:

Lijkt mij fijn dat jullie hier wel een vergoeding voor maken en opletten dat het niet vaker gebeurt want het is enorm teleurstellend

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door