Klacht: Panties control shape alleen in zwart?

op 08 september 2018 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik draag graag de control shape panties. Hoewel ik confectie maat 42 heb, past de 48-48 maat panty goed en is het ontbreken van een tailleband heel prettig. al weken zoek ik nu deze panty in diverse winkels, maar kan alleen de zwarte vinden, terwijl de natural summer kleur nu juist overal bij past.

Gewenste Oplossing:

Als ik ergens 10 van deze panties vind!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diora