Klacht: pampers premium protection maat 5 slechte kwaliteit

op 12 mei 2017 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb, omdat deze in de aanbieding waren, in plaats van pampers baby dry dit maal pampers premium protection gekocht voor mijn dochter. Deze pampers bevallen echter helemaal niet. Steeds als er plas in de luier zit, komen alle korrels (die normaal de plas op zouden moeten vangen) los. Met een billendoekje is dit niet schoon te maken, waardoor steeds een douchebeurt nodig is bij het verschonen van elke luier; niet te doen dus.
Ik zit nu met 4 pakken onbruikbare pampers premium protection maat 5.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag deze luiers terug sturen en in plaats daarvan pampers baby dry ontvangen in maat 5.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door haroldenyvonne@hotmail.com