Klacht: Onveilige situaties

FMa op 29 april 2017 over Pal Mundo in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat Juan Luis Garrera opgetreden had wou ik samen met mijn man de zaal verlaten. We kwamen in de verdrukking doordat de mensen die de zaal wilden verlaten werden tegengehouden door de security en tegelijkertijd een hele massa mensen in de zaal werden toegelaten. de security was aan de voorkant en overzag niet wat nog geen 5 meter voor hun neus gebeurde. Mensen raakten in paniek en begonnen te duwen waardoor de hele massa heen en weer begon te bewegen zonder controle.
Ik ben nog nooit zo bang geweest en de mensen rondom mij waren net zo angstig. Met heel veel moeite heb ik samen met mijn man de zijkanten kunnen bereiken waar de eettenten stonden die al behoorlijk druk waren. Ook stonden twee kramen fruittent en cocos tent langs de looproute en versmalden de uitgang van de zaal dat maar 1 uitgang had!

Naast de overvolle eettenten met wachtrijen van 1 uur en de komst van grupo niche tegen 04.45 ipv 04.00 met boxen die uitvielen was voor mij het feest voorbij en zal ik nooit meer een kaartje kopen voor pal mundo!! Vooral door de angstige momenten die ik heb ervaren en echt gevreest heb dat er doden zouden vallen in de verdrukking!
Waar was de brandweer en de beveiliging? Ik hoop echt dat dit onderzocht wordt door de brandweer zodat een situatie als deze niet meer voor kan komen!

Gewenste Oplossing:

Onderzoek door de brandweer of instanties naar onveilige situaties bij Ahoy/ Pal Mundo zodat dit nooit meer zal voorkomen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pal Mundo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door