Klacht: Niet werken door pal Mundo

Leroyd op 02 juli 2022 over Pal Mundo in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moest personal training geven in de basic fit Zuiderpark. Staat er een verkeersregelaar voor de parkeerplaatsen en hij liet me er niet in..nam een foto van m’n auto beweerde dat hij een boete zou geven als ik doorreed. Z’n collega liet allemaal anderen wel door. Ik was al een kwartier te laat door de hele file die ze creëeren. En heb daar gewoon niet naartoe kunnen gaan. Mijn inkomen verloren door die k festival. Hoe kan het zijn dan hun alles daar kunnen claimen. Ze moeten dit allemaal verbieden. Ik kan niet eens naar m’n eigen werk plek komen. Ook niet in de buurt parkeren want ze zetten alles vast met files. Schandalig. Ook meteen aan gemeente Den Haag organiseer geen events op dit soort plekken want er leven hier ook mensen.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn klacht bij de verkeers regelaars die vandaag om drie uur bij de Zuiderpark rotonde stonden komt. En dat ze hun foto van mij wissen. En liefst een schade voor de gemiste inkomen. Ik weet niet waar ik hier voor aangifte kan doen of iets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pal Mundo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pal Mundo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leroyd