Klacht: Extreme drukte, slechte organisatie

Lieke93 op 13 mei 2017 over Pal Mundo in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op verschillende plekken waar bezoekers in en uit de zaal gingen, ontstonden er levensgevaarlijke situaties door de drukte. Hier was van tevoren absoluut niet goed over nagedacht. Zelfs medisch personeel, die hard nodig was omdat er door de verdrukking mensen flauw waren gevallen, moesten zich door de mensenmassa persen. Er hoefde maar één gek te zijn in die mensenmassa die het nodig zou vinden om mensen angst aan te jagen en er waren doden gevallen.

De organisatoren van het festival hebben naar mijn idee puur gehandeld vanuit winstoogmerk. Er zijn veel te veel kaarten verkocht, de drankprijzen waren erg hoog en ook voor een bezoek aan het toilet kostte een fortuin. Mijn vriendin en ik zijn niet voor niets al naar een paar uur naar huis gegaan.

Gewenste Oplossing:

De organisatoren van het festival mogen geen vervolg organiseren tenzij ze een duidelijk en doordacht plan hebben opgesteld met betrekking tot de veiligheid en deze ook daadwerkelijk uitvoeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pal Mundo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pal Mundo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door