Klacht: Pakketje nog steeds niet bezorgd?

op 05 juli 2017 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,

Ik heb maandag 3 juli een bestelling gedaan bij douglas. Ik zou mijn pakketje dinsdag 4 juli tussen 18:00 en 21:00 uur krijgen. Ik kreeg toen een mail dat er vertraging was opgelopen dus dat het woensdag 5 juli bezorgd zou worden. Het is nu woensdag en heb weer niks gehad. Er staat bij DHL dat er weer onjuist gesorteerd is? Heel erg vervelend dit.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakketje bezorgd wordt voordat ik op vakantie ga..

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Douglas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Douglas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Douglas

Heeft op 07 juli 2017 om 11:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Niettevreden1