Klacht: Pakketje niet bezorgd

op 26 mei 2019 over Go Parcel in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op maandag 20 mei zou er tussen 14.00 uur en 18.00 uur een pakketje worden geleverd. Na tot 18.00 uur gewacht te hebben zag ik op de track en trace staan: bezorgd om 13.25 uur. Op dat tijdstip waren wij zelfs voor huis bezig. Er is niemand geweest. Nu al een week bezig om erachter te komen waar mijn pakketje is. Vandaag een mail gekregen dat de bezorger zegt het pakketje op het juiste adres afgeleverd… Heb zo’n gevoel dat ik niet geholpen ga worden..

Gewenste Oplossing:

Pakketje z.s.m. terecht en anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Go Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Go Parcel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TessaWolthuizen1