Klacht: Pakket zoek

op 18 juni 2018 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week een pakket besteld bij Douglas zou 2 dagen later binnenkomen. Toen het niet binnen kwam heb ik DHL gebeld met de vraag wanneer komt het binnen. En ja hoor pakket is zoek ik moet Douglas bellen om een onderzoek in te stellen bij dhl. Hoe belachelijk ook krijg ik mijn geld pas terug als onderzoek is afgerond. Je word van kastje naar de muur gestuurd en dan nog een aantal keer. Schandalig hoe Douglas en DHL met zn klanten omgaat.

Gewenste Oplossing:

Vandaag mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douglas

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douglas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PatriciaV