Klacht: Pakket wordt niet geleverd

op 15 december 2017 over 6deals in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte;
Op 19/11/2017 heb ik een bestelling gedaan bij 6deals van 2 X army zaklampen Ik heb daar 40,85 € voor betaald en deze zijn direct van mijn rekening gegaan. Tot heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Blijkbaar staat er een verkeerd post nummer op het pakket en daarom geraakt het niet door het sorteercentrum van postnl. Blijkbaar heeft postnl het pakket al teruggestuurd naar de afzender (6deals° en deze zijn al geruim tijd op de hoogte van het probleem met de postnummer. Ik heb al verschillende mail gestuurd naar 6deals en deze beloven dat het probleem is opgelost en dat het pakket onderweg is. Op mijn laatst 2 mails krijg ik zelf geen antwoord meer van 6deals. Graag zou ik dan ook mijn klacht opgelost zien. Ik hoop op een positief antwoord van jullie en dank u bij voorbaat.
Mvg
Mieke Moons
miekedrckx@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel te vrede zijn als mijn snel bestelling geleverd wordt of dat ik zo snel mogelijk mijn geld terug krijg dan kan ik mijn bestelling elders plaatsen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieke Moons