Klacht: Pakket verkeerd verzonden vanuit Servicepunt Selektvracht (DHL)

op 18 juli 2012 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakket is door het DHL-servicepoint (Kantoorboekhandel Bakker, Hoofddorpplein 6, 1058PD Amsterdam) naar een verkeerd adres verzonden. Ondanks het duidelijk zichtbare verzendlabel op het pakket! De reden hiervoor is mij onbekend.

Na veel bellen met de juiste ontvanger (E-care) en Selektvracht (a 40 ct. p/m) ben ik er achter gekomen dat mijn pakket ergens in Duitsland is bezorgd. Selektvracht zegt hier niks aan te kunnen doen en dat ik zelf het pakket moet proberen terug te krijgen. Dit is voor mij onacceptabel.

Het zendingnummer is: 3SDSP0075793266.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Selektvracht het pakket afleverd op het juiste adres.

Dat is:
E-Care Repair Services BV.
Stenograaf 2
6921 EX Duiven

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 juli 2012 om 15:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

De klacht is in behandeling genomen. Wij hebben de klant ons directe mail adres gegeven en zijn bezig te achterhalen waar het pakket is gebleven.
Ik heb namens Selektvracht B.V. mijn excuses aangeboden.

Met vriendelijke groet,

Selektvracht B.V. Webcare Team

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van DHL beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door zwaanw