Klacht: Pakket open en in brievenbus i.p.v. aan de deur bezorgd!

op 11 juli 2012 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling gedaan, waarvan de inhoud nogal persoonlijk en intiem was. Tot mijn verbazing heeft de bezorger van Selektvracht dit pakketje niet aan de deur afgegeven, maar in de brievenbus aan het begin van mijn erf gepropt (letterlijk, het paste er nauwelijks in). Bovendien was het pakket overduidelijk opengemaakt om de inhoud te bekijken, niet zomaar een klein scheurtje in de doos, maar de hele bovenkant kapot gescheurd (op de plek waar je het normaal ook open zou maken). Gezien dit feit (en de inhoud van mijn pakket :-)) verbaast het me niet dat deze bezorger niet het lef had het pakket persoonlijk af te geven!

Gewenste Oplossing:

Ontslag van deze totaal ongeschikte en asociale bezorger!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 12 juli 2012 om 08:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hebben de klacht geregistreerd en spreken onze bezorger erop aan. De geadresseerde is hiervan in kennis gesteld.
Ik heb namens Selektvracht B.V. mijn excuses aangeboden.

Selektvracht B.V. Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door CdBl