Klacht: Pakket omgeleid waar niet om gevraagd is

op 28 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kiala heeft pakket omgeleid naar een ander filiaal waar ik niet om gevraagd heb. Pakket is afgeleverd bij een Kiala punt 75 km bij mij vandaan. Pakket is 3x geprobeerd naar juiste filiaal te krijgen maar steeds kwam het terug bij het verkeerde Kiala punt. Na vele manieren in contact te komen heb ik met de klantenservice gebeld omdat zij de fout hebben gemaakt heb ik nu 8 euro telefoonkosten gemaakt waar ik niet blij van word….

Gewenste Oplossing:

Als ze telefooonkosten vergoeden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlies Vissers