Klacht: Pakket nog steeds niet ontvangen besteld op 4 juni

op 17 juli 2017 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee paar schoenen besteld via de website en kreeg 11 juli de melding dat deze verzonden waren naar de filiaal om op te halen. Daarvoor ook gebeld met klantenservice en gemaild, maar niet bereikbaar alle tijden niet, en ook nooit reactie op mijn mailtjes gehad.
Nou kwam ik daar bij de filiaal Buikslotermeerplein, en is er maar 1 van de twee paar schoenen die ik besteld heb verzonden. In de winkel zeiden ze doodleuk dat ze niks kunnen doen en dat ze alleen maar een ophaalpunt zijn. Heb de schoen die ik wel ontvangen heb meteen retour gedaan in de winkel. Dus op dat geld wacht ik nog. Maar nu de andere paar schoen, wanneer krijg ik die? Wil al me geld terug van de hele bestelling en ik bestel hier nooit meer vanwege deze slecht ervaringen

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug heb van mijn gehele bestelling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elisa123