Klacht: Pakket nog niet ontvangen

op 22 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 juni heb ik een pakket teruggestuurd t.w.v. bijna 350 euro en ik zie geen melding dat het pakket ontvangen is. Ik heb Kiala hierover een mail gestuurd echter ik heb nog geen reactie ontvangen. De klachten die binnenkomen over Kiala maken mij extra bezorgd. Het lijkt alsof de transitie naar UPS behoorlijk wat problemen geeft?

Gewenste Oplossing:

Reactie op korte termijn over status van retourmelding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarilyvA