Klacht: Pakket niet ontvangen en klantenservice niet bereikbaar

op 13 mei 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 24 april een bestelling gedaan. Een week later zou ik het krijgen, prima, maar het pakket was blijkbaar beschadigd en werd teruggestuurd naar rituals. Inmiddels heb ik nog steeds niets ontvangen. 40 min in de wacht gestaan bij de klantenservice en daarna werd de verbinding verbroken. Whatsapp en contact formulier werkt ook niet en krijg ik ook geen contact met hun!! Vind dit echt te gek voor woorden!

Gewenste Oplossing:

Dat is zsm mijn bestelling krijg en een compensatie voor het lange wachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vsietske