Klacht: Pakket niet bezorgd!

op 18 juli 2017 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Donderdag 13-07-2017 tussen 14:00-18:00 zou mijn pakket bezorgd worden door DHL. Ik was niet thuis en er is bij de buren aangebeld of zij het pakketje wilde aannemen. Mijn buurvrouw was met een ziek kindje boven en het kwam op dat moment niet uit. Nu vind ik wel een briefje in de brievenbus dat mijn buurvrouw het wel aangenomen zou hebben maar ze heeft het echt niet (neemt vaker iets voor me aan) ik ben de hele straat rond geweest en niemand heeft mijn pakketje! Ik had voor ongeveer €80,- besteld en wil mijn pakket hebben!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket heb ontvangen en de bezorger erop aan is gesproken dat hij een briefje met verkeerde info heeft gegeven!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douglas in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lvhoof