Klacht: Pakket niet bezorgd

op 26 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb iets gekocht bij particulier en op mijn verzoek laten verzenden met Kiala . Echter het blijft ergens hangen. Status is al bijna 3 weken wordt getransporteerd. Maar er gebeurd niets. Alleen vermeldingdat kialapunt veranderd is. Maar het is er niet. 4 x een mail gestuurd maar niet 1 antwoord.
Telefonisch is Kiala niet te bereiken. Er is geen klantenservice meer

Gewenste Oplossing:

Als het pakket er is of vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Seriekes