Klacht: Pakket komt nog steeds niet

op 09 oktober 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vorige week dinsdag zit ik op een pakket te wachten. En het is er nog steeds niet. Communicatie hierover is niet mogelijk. Ik kan niks bereiken geen telefoonnummer niks. Alleen een contactformulier waarvan op het eind na zeker 10 x proberen de code niet lukt ( of je geen computer bent) wat een vervelend bedrijf zeg. Laat eens wat weten of lever het pakket gewoon af!

Gewenste Oplossing:

Graag z.s.m leveren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacqkoffrie