Klacht: Pakket is nooit aangekomen

op 16 juni 2016 over Mango in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Inmiddels een maand geleden schoenen besteld via de site. Na een paar dagen krijg ik netjes een mail dat het pakket binnenkort verzonden gaat worden. Pakket is nooit aangekomen.. Gelijk een formulier ingevuld voor informatie, maar wacht nu nog steeds op antwoordt… De schoenen zijn wel betaald en kan het geld ook niet terug halen.

Voor zo’n groot bedrijf is dit echt een slechte zaak. Ik zal dus ook NOOIT meer bij MANGO wat bestellen!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als het geld gewoon terug gestort zou worden. De schoenen heb ik inmiddels in de winkel gehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mango

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mango nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saar1985