Klacht: pakket is niet bezorgd

op 15 juni 2017 over Www.Stoffen.net in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Www.Stoffen.net

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Www.Stoffen.net nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht ceciel van delft

11 maanden geleden - pakket is terecht en inmiddels thuis. pakket was afgeleverd bij mij onbekende buren, en het briefje van de bezorger heeft in de verkeerde brievenbus gezeten, vandaar dat mijn pakket niet bij mij kwam. nu alles goed, ceciel van delft

Alle klachten die gemeld zijn door ceciel van delft