Klacht: Pakbandje van zware shag plakt niet

op 05 september 2018 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Al een hele tijd rook ik zware shag 50 gr verpakking. Op deze verpakking zit als sluiting een plakbandje. Wat mij mateloos irriteert is dat deze na 3x los en vastmaken niet meer plakt. Je pakje gaat open en al het geruis valt in je zak. Ook voor de versheid van de shag is dit zeer nadelig. Dit terwijl er in de 30 gr verpakking en zip sluiting zit. Waarom is die nou wel goed af te sluiten en de 50 gr. verpakking niet?
Het zou eerder andersom moeten zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een plakbandje dat beter en langer blijft plakken aan wordt gemaakt of nog beter een zip sluiting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicky K