Klacht: Oxboard wordt niet geleverd

op 16 september 2016 over NBD-AUCTIONS in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via NBD actions een Oxboard gekocht. Natuurlijk betaald. Het oxboard zou via DHL zijn aangeboden echter DHL liet weten dat het adres niet zou bestaan. Hier staan iedere dag koeriers van DHL, UPS, etc in de straat, dus dat zou toch heel toevallig zijn.
Oxboard zou opnieuw verstuurd worden wanneer ik eerst €10 verzendkosten zou overmaken. Ik heb laten weten dat ik dat dus niet doe. Het is niet mijn fout dat DHL het huisnummer niet kan vinden.

Vanaf dat moment geen reactie meer op mijn mails, telefoon wordt niet opgenomen wegens vakantie, geld wordt niet teruggestort en inmiddels wachten we 4 maanden op een oxboard. De hype is alweer bijna over.

Gewenste Oplossing:

Spoedige levering van het oxboard of terugstorten geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NBD-AUCTIONS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NBD-AUCTIONS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AAJM