Klacht: Overlast tijdens examen

op 06 september 2018 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik op 13 augustus rond 20:15 examen deed, werd er gewisseld van examinator. Dit gebeurde ontzettend storend. Een meneer kwam zijn collega ‘aflossen’ en meldde daarbij dat het ‘heel erg koud is’. Vervolgens waren zij nog aan het praten. Dit was ontzettend storend en kon mij hierdoor niet meer goed concentreren.

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn dat er meer rekening wordt gehouden met het feit dat er mensen een examen aan het afleggen zijn. Graag ontvang ik mijn geld terug voor dit examen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CharelGrasman