Klacht: overlast hooligans

op 10 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zondag 9-10-2016 om ongeveer 18.00 uur in de trein van roosendaal tot eindhoven in de trein gezeten met ongeveer 20 hooligans . ze kwamen volgens mij uit helmond. op de stations stonden overal politie bijeen om ze in de gaten te houden maar ze lieten ze gewoon in de trein stappen. wij (de passagiers) voelden ons niet veilig. hadden grove taal, rookten in de trein en dronken bier . waren volgs. mij al allemaal dronken toen ze instapten dit kan volgens mij niet. zo voelen de passagiers zich helemaal niet veilig, we durfden dan ook helemaal niets te zeggen.

Gewenste Oplossing:

als de ns en de politie samenwerken en deze mensen niet in de trein toelaten. zeker als ze al zien dat ze allemaal met blikken bier in hun handen rondlopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht h.m.j.timmermans@ziggo.nl

1 jaar geleden - mjn klacht is niet in behandeling genomen maar weet niet de reden ervan heb ook de klacht gemeld aan de politie maar die namen nog de moeite om mij op te bellen. dit vind ik geen goede zaak van de ns. dus die veiligheid van de passagiers nemen jullie niet zo serieus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 25 oktober 2016 om 12:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door h.m.j.timmermans@ziggo.nl