Klacht: overlast breid verder uit

op 13 september 2017 over Eigen Haard in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de voordeuren staan ook weer open met heen en weer rennend kind met schoeisel / harde zolen over zowel laminaat als trappehuis, dus in stereo overlast via boven mij en via trappenhuis door mijn hele woning heen.
Ook houden ze hun schoeiel met harde zolen ( sandalen ) weer aan in huis terwijl dat tegen de afspraken is en ook een hele tijd niet geweest was waardoor er al een stresfactor weg viel. Harde zolen klinkt als timmeren, daarnaast slaan ze weer tegen voorwerpen aan, tegen weet ik wat wat ze daar in huis tegenkomen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een hartaanval krijg dan is dat verwijtbaar aan Eigen Haard, ik ben in een week alweer in een burnout .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eigen Haard

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eigen Haard nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ondervloerlaminaat