Klachten over Overige klachten omroepen

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Overige klachten omroepen in de categorie Omroepen. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Overige klachten omroepen in de categorie Omroepen

2 klachten gemeld

Tijdslijn

Ondertiteling een. Schande

Klacht van op 12 januari 2018 over Overige klachten omroepen in de categorie Omroepen

De ondertiteling bij Nederlandstalige programma’s, zoals het Journaal, is ronduit schandalig. Mijn vrouw is qua gehoor afhankelijk van die ondertiteling enwordt wanhopig van het feit dat het onderwerp van de ondertiteling niet past bij het onderwerp dat besproken wordt. Bij... Lees meer

Krijg vandaag weer een aanmaning ,maar nu verdubbeld . ook weer dat ik niet gereageerd heb,en het nu verdubbeld is? Een mooi bedrag voor iets wat ik niet heb besteld of gekregen? weet ook niet wat het is? .Ik weet niet wat dit... Lees meer

Krijg vandaag weer een aanmaning ,maar nu verdubbeld . ook weer dat ik niet gereageerd heb,en het nu verdubbeld is? Een mooi bedrag voor iets wat ik niet heb besteld of gekregen? weet ook niet wat het is? .Ik weet niet wat dit... Lees meer

ondertiteling

Klacht van op 21 januari 2013 over Overige klachten omroepen in de categorie Omroepen

Voor doven en slechthorenden is ondertiteling bij - met name ook bij Nederlandstalige- uitzendingen een uitkomst. ECHTER: de real-time synchronisatie tussen gesproken tekst en ondertiteling laat zwaar te wensen over bij ALLE omroepen/uitzendingen. De veel voorkomende grote time-lags zijn zeer... Lees meer

Beste, Klacht.nl Ik ben gouwenaar en leef en woon in gouda mijn hele leven al. En dat wil ik met trots ook zo houden. En daarom wil ik graag het volgende vertellen: Ik ben student en zit op het ROC Id college. Ik heb een... Lees meer