Klacht: Over groentes, en over de gehele puinzooi in de winkel

op 30 juli 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijd geleden een klacht gemeld, over de groentes en fruit bij Aldi, ze doen er helemaal niks mee, en krijg geen reactie terug, ook over het feit, dat ze bij Aldi Nuenen, een grote puin zooi is, elke dag schappen zijn leeg, pallets staan op het drukste moment in de winkel zaterdag 12.00uur, personeel staat met een doosje in de hand, en denkt hard op waar moet dit staan, vervolgens staat heel de week de pallets in de winkel. En als ik dan vervolgens solliciteer wordt ik niet eens op gesprek uitgenodigd, en waarom, ben ik te oud? 43 jaar, maar wel met veel ervaring, en een harde werkster met leidinggevende capaciteiten, en erg goed in plannen en organiseren.

Gewenste Oplossing:

Nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De beste filiaalmanager