Klacht: over een rekening die al betaald is!!!!!!!!!!

op 29 juni 2016 over Credios Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedendag……gisteren per post een brief gehad van een rekening die dateert van 17-12-2015.(die ik al vaag vind)…met een naam die ik al 7 jaar niet gebruikt nl. mevrouw heijselaar e/v van der weert..die laatste naam klopt niet, staat ok nergens meer in het systeem, deze incassooburo is voor mij totaal ONBEKENT net als die REKENING, ben daar de afgelopen half jaar ook niet over ingelicht oof wat dan ook, kunt u dit voor mij uitzoeken, en als ik die klachten leest ben ik dus niet de enigste!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

hoop op uw antwoord zodat dit voor 4 juli kan worden opgelost!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Credios Incasso over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door miekeheyselaar@hotmail.com