Klacht: Over datum producten en vleeswaren

op 07 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb op 05-07-2016 bij jumbo Stadskanaal beneluxlaan boodschappen gedaan.
Ik kom thuis. Houdbaarheid datum weer overschreden van de rundvlees salades.( 06-07 )
Het bonnetje had ik inmiddels al weg gegooid. Dus helaas pindakaas niks aan te doen. Zo heb ik al vaker producten die overdatum zijn in huis gehaald. Er word erg slecht na gekeken. De salami pakjes roken ook erg zuur. De jumbo salades couscous nam ik altijd mee. Nu is hij ineens 1.45 duurder dan de andere jumbo salades. Belachelijk. Ik ga overstappen naar de Albert Hein.

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet meer tevreden over jumbo Stadskanaal.
En doe er niet meer met plezier boodschappen. Steeds op en neer terug naar de winkel. Ik heb nu niks terug gekregen voor de rundvlees salade. Maar je betaald er wel voor. Betere service zou mij tevreden maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pzuidema