Klacht: Over datum

op 03 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop vaak bij jumbo de cookie notte potten. Dit is een speculoos pasta in verschillende smaken. Ik heb al meerdere malen bij verschillende jumbos potten gehad die over de datum waren. Ook heb ik dit al meerdere keren aangegeven en tot mijn verbazing blijven de potten gewoon staan. Ook heb ik gehad dat de pot wel goed was van datum maar het product gesmolten was. Heel jammer aangezien ik hiervoor speciaal naar jumbo ga en ik keer op keer mijn geld investeer en eindig met niks, een pot over de datum of een pot met een niet goede inhoud. Ook vind ik het erg spijtig dat als ik de moeite neem om te melden dat ze over de datum zijn ze de volgende keer nog staan.

Gewenste Oplossing:

Als ik tegemoet gekomen wordt en vooral als ik melding doe van over de datum potten dat ze uit de schappen gehaald worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boduister26