Klacht: over al betaalde zetting

op 24 mei 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte ik heb mijn betaling van Quick Max al betaald op 4 Mei 2016 om 10. 07 min. via computer willen jullie dat even recht zetten want ik heb geen zin om dat nog eens te betalen ik blijf maar brieven van jullie krijgen en altijd met interressen bij ik denk dat ik een advocaat inschakel want zo kan het niet meer veder . mvg

Gewenste Oplossing:

niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De Luca R