Klacht: OV studentenreisproduct en chronisch ziek

op 06 september 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb helaas de ziekte van Crohn waardoor ik bijna altijd erg moe ben.
Nu studeer ik in Amsterdam en moet hierdoor ruim 1 uur met de trein reizen (en 45 min met de bus) Indien de trein (2de klas) vol zal ik moeten staan en dat is voor mij veel te vermoeiend en zal dit dus ook bijna niet volhouden.
Ik krijg vanuit duo gratis reizen 2de klas en heb via NS klantenservice een aanvraag gedaan om, (indien 2de klas vol zit) 1ste klas te mogen reizen zodat ik kan zitten. Ik kreeg bericht terug dat dit niet mogelijk was en maar gewoon extra moest betalen. Dit is voor mij niet te betalen en je weet nooit op voorhand of een trein volzit of niet. Het kost mi de NS niets extras om mij zonodig 1ste klas te laten reizen omdat ik niet zo lang kan staan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een regeling getroffen kan worden dat ik zonodig 1ste klas mag zitten indien 2de klas volzit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renske Boelens