Klacht: OV Chipkaart geblokkeerd. Communicatie?

op 17 juli 2019 over Trans Link Systems in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder enige communicatie vooraf heeft Translink mijn OV Chipkaart geblokkeerd. Na zelf veel gezocht te hebben ben ik er achter dat dit waarschijnlijk komt door een gemiste incasso. Kan gebeuren. Maar waar ia de communicatie? Translink heeft hier nooit over gecommuniceerd maar blijft hoog en laag springen dat er wel mails en brieven zijn gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Translink deblokkeert per direct mijn OV chipkaart en vergoedt al mijn reiskosten die ik gemaakt heb wegens niet kunnen gebruiken van mijn OV Chipkaart.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trans Link Systems

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trans Link Systems nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jp264nl