Klacht: Ouderen een abonnement aansmeren

op 29 september 2016 over www.directpc.nl in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij oudtante van 86 heeft bij deze firma een abonnement aan de deur afgesloten. Ze wist eigenlijk niet precies wat het nu precies inhield, maar het feit dat de opdringerige verkoper wist te melden dat er in de serviceflat al 22 bewoners haar vandaag hadden voorgegaan, deed haar besluiten een krabbel te zetten en haar rekeningnummer te geven.
Mijn oudtante heeft er slapeloze nachten aan over gehouden. Ze had werkelijk geen idee voor wat ze nu precies getekend had of wat het contract nu inhoudelijk inhield.
Ze dacht dat het iets van de televisie was, ofzo?

Ik heb de bijgeleverde opzegbrief aangetekend naar de firma gestuurd en er achteraan gebeld of deze in juiste vorm is aangekomen. De dame bevestigde de opzegging en was tevens bereid dit via de mail aan mij te doen (nog niet ontvangen).

Gewenste Oplossing:

Geen idee of deze firma nu goed werk levert? Maar ze moeten stoppen met het opdringerig aansmeren van hun producten aan ouderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.directpc.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.directpc.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SteelyDan