Klacht: Oudehands zure worst

op 16 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag 2potten zure leverworst bij u in de winkel gepakt met de datum 150716 en het was vandaag 160716 ik ging naar verkoopster en die haalde er een ander bij maar er was geen pot meer achter of elders,nou staat er achter op de kassabon PRODUCT MET DE DATUM VAN VANDAAG?U KRIJGT T GRATIS MEE nou in Eerbeek niet ik kreeg niks alleen excuus we hebben het niet meer ,wat heb ik nou aan z on spreuk op de kassabon m.v.g. Erna Beekman

Gewenste Oplossing:

als de klacht opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erna beekman