Klacht: Oude treinen

op 20 september 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De keuze voor de oude treinen met rode banken op traject Enkhuizen / Amsterdam in de spits begrijp ik totaal niet. In de spits is dit absoluut niet comfortabel, je zit bijna op je buurmans schoot en deze treinen zijn ook pas sinds kort op dit traject. Ik zit er aan te denken om een petitie actie op te starten zodat hier tegen getekend kan worden.

Gewenste Oplossing:

Bij het gebruik van normale hedendaagse NS treinen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door StellaC