Klacht: Oud en Nieuw Arragement Hotel Tiel

op 28 december 2017 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf eind september heb ik wekelijks gevraagd of er informatie beschikbaar was omtrent een Oud & Nieuw Arrangement. Persoonlijk heb ik het 2x aan de receptie gevraagd, 3x telefonische en meerdere keren gemaild. Steeds zou ik teruggebeld worden. Het is over 2 dagen Oud en Nieuw dus vieren wij het nu maar met een groep van 12 personen thuis ipv bij Van der Valk in Tiel. Niet alleen sta ik voor gek bij mijn vriendengroep omdat ik het zou regelen maar deze aktie van Hotel Tiel vind ik echt schandalig.

Gewenste Oplossing:

Als men de klant serieus gaat nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diane Lagendijk