Klacht: Ots kijkt niet naar feiten of naar de kinderen

op 06 september 2018 over Bureau Jeugdzorg in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ex hangt leugens op die niet te verantwoorden zijn en over de rug van twee kleine kinderen waardoor mijn kinderen er enorm onder leiden en helaas het nodige meemaken. Ik heb de bewijzen die ook het OTS kan zien maar er niet na kijken en blijven gooien op een vechtscheiding tussen beide ouders! Terwijl ik zoveel stukken heb en ook de kinderen geven het aan maar ze weigeren in gesprek te gaan met de kinderen of naar de stukken te kijken.. ook reageren ze niet op vragen of zorg mails.. ze staan ergens voor zoals ze zeggen maar daar klopt totaal niets van. Ze laten alles afweten en dat ook ivm drukte die ze hebben..

Gewenste Oplossing:

Kijken naar de kinderen en de feiten die er wel te bewijzen zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeanine1983