Klacht: order nog steeds niet ontvangen

op 06 september 2016 over 4XL Webshop in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb drie weken geleden een thirt besteld en heb mijn bestelling tot op heden niet ontvangen. Ik zou hem na twee dagen ontvangen. heb inmiddels meer dan 5 a 6 keer een email verstuurd. En heb 1 reactie ontvangen van Sandra de jong een medewerker van dat bedrijf, waarin beloofd werd mijn tshirt op te sturen. tot op heden niks ontvangen. En het bedrijf geeft ook niet thuis..

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug bestel er nooit meer iets en raadt anderen dat aan ook niet te doen.

ik kreeg dit te zien bij mijn betaling,

Hartelijk dank voor uw betaling van ordernummer T-115090.

Wij zullen de door u bestelde producten zo spoedig mogelijk verzenden en/of uw bestelling direct in productie nemen. Zodra de producten of goederen worden verzonden, ontvangt u van ons een bevestiging per email

Alle klachten die gemeld zijn door sstanley@hotmail.nl