Klacht: Order niet ontvangen maar wel betaald

op 09 september 2018 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Ik heb op 23 augustus een betaling gedaan via mijn Paypael rekening naar Fahion Nova. Tot heden is er niks geleverd dus heb ik alles gedaan om mijn geld terig te krijgen. Ik heb bewijs van de betaling en van de é mails naar hun toe. Ondanks dat gaat men re vanuit dat het wel geleverd was op 1 september volgens Nova? Dat is dus niet zo en ik heb niks van de UPPS post verkeer van hun ontvangen. Paypael stelt ene onderzoek in en geef vandaag aan dat ze het hebben afgerond en dat hun niks voor mij kunnen betekenen? Met andere woorden ik ben mij geld kwijt! Hoe absurd is dat? Ik heb voor een product betaald die men niet levert.

Gewenste Oplossing:

Ben niet tevreden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.S Oehlers