Klacht: Opzegtermijn per maand maar moet voor een jaar betalen

op 07 juni 2017 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter wilde sporten bij Fit for Free maar heeft blijkt nu een jaarcontract getekend terwijl zij dacht gewoon per maand te kunnen opzeggen.Wij hebben opgezegd per 1 mei 2017 en moeten nu tot mrt 2018 betalen. Fit for Free heeft geen goede info verstrekt en zegt nu doodleuk had je maar goed moeten lezen. Schandalig dat dit zo afgedaan wordt. Het is oplichting en misleiding om zo geld binnen te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Wij hebben ons gehouden aan het opzeg termijn en dit is bevestigd door Fit for Free.Wij willen de volgende maanden niet betalen en dat dit contract direct ontbonden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar fit for free over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door fit for free in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat fit for free een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

fit for free

Heeft op 07 juni 2017 om 10:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Bedankt voor je bericht, Jamie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om te misleiden. We horen dat er verwarring is ontstaan over de contractvorm van het abonnement van je dochter. Jullie waren in de veronderstelling dat er een Maandabonnement was afgesloten. Op welke manier heeft je dochter een abonnement bij ons afgesloten? Online of in de club? Om een contract af te sluiten, hebben we altijd toestemming nodig. :) In de club is er daarom verwezen naar het ondertekende abonnement. Is dit een beetje duidelijk? Als je verder nog vragen hierover hebt, stel ze gerust.

Heeft op 12 juni 2017 om 17:39 geantwoord

Nee..het is niet opgelost...wij willen van dit contract af...er is onduidelijke info verstrekt en als ik een tip mag geven...leidt uw mensen eens goed op of misschien is het wel de bedoeling om verwarring te scheppen bij de jongeren onder ons. Misleiding en oplichting.

Alle klachten die gemeld zijn door Independent