Klacht: opzegging Pathe Unlimited

op 17 juli 2012 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind januari 2012 heb ik Pathe schriftelijk laten
weten geen gebruik meer te willen maken van de diensten en dus het abonnement te willen opzeggen.

Omdat ik in het verleden slecht ervaring heb gehad met online opzeggingen heb ik de opzegging schriftelijk gedaan nadat ik aan de balie op de vestiging op de muntplein door een medewerkster ben geadviseerd om de opzegging schriftelijk te doen en tevens het pasje mee te sturen naar Pathé Hoofdkantoor
Barbara Strozzilaan 388
1083HN Amsterdam

Vanaf 5 februari tot 15 juni verbleef ik voor studie in het buitenland. Ik heb sindsdien geen gebruik gemaakt van de diensten en ben er verder vanuit gegaan dat de opzegging in orde zou zijn.

Echter na terugkomst bleek dat niet het geval te zijn. Ik werd door 2 verschillende incassobureau benaderd alsmede een gerechtelijke deurwaarder. het contact was hierdoor erg chaotisch en onderling werk er heel slecht gecommuniceerd. Ik heb mijn verhaal minstens 3 keer aan de lijn moeten uitleggen hoe het zat.

Ik beschik nog over een schriftelijke kopie van mijn opzegging alsmedeover bewijs dat ik in die periode in het buitenland was. ik snap dat het voorkomt dat er post zoekraakt binnen de organisatie, maar dat man mij uiteraard niet worden verweten.

ik hoefde niet te twijfelen aan de normale afwikkeling van de opzegging aangezien dit tot de normale werkzaamheden behoort. Derhalve kon van mij niet worden verwacht dat ik een simpele opzegging aangetekend zou moeten versturen

Ik ben van mening dat ik geen schuld heb aan Pathe nu ik de
overeenkomst heb opgezegd en sindsdien geen gebruik heb gemaakt van de
diensten van Pathe. Ik ben te goede trouw vanuit gegaan dat de opzegging
in goede banen zou worden geleid. Deze slordigheidsfout kan mij derhalve
niet worden toegerekend.

Gewenste Oplossing:

Ik ben van mening dat ik geen schuld heb aan Pathe nu ik de
overeenkomst heb opgezegd en sindsdien geen gebruik heb gemaakt van de diensten van Pathe. Ik ben te goede trouw vanuit gegaan dat de opzegging in goede banen zou worden geleid. Deze slordigheidsfout kan mij niet worden toegerekend. Bovendien blijkt nu dat mijn pas toch al vanaf februari geblokkeerd was dus ik zou hoe dan ook geen gebruik kunnen maken van diensten. Ik wil dat er alsnog met terugwerkende kracht de opzegging verwerkt wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door tmustafazade